WELK SOORT TRAINING OF SPORTKAMP KIES JIJ?

Wie zijn we? Waarom begonnen we er aan? 

Axa Sport voetbalschool werd in 2004 opgericht door Patrick De Baets en Rik Brusseel met als doel kinderen op een speelse en recreatieve manier te laten voetballen.

Rik en Patrick, beiden jeugdtrainers bij o.a. Club Brugge en KFC Varsenare, zijn er samen met een goed trainersteam in geslaagd om de vereniging uit te bouwen tot een vaste waarde in de Brugse voetbalwereld. Vanuit Axa Sport voetbalschool stroomden al verschillende spelertjes door naar voetbalclubs uit de omgeving van Brugge. Het aanleren van techniek en voetbalfun is van groot belang tijdens de trainingen. 

Sinds enkele jaren organiseren we ook free style voetbalstages, keeperstages, multimove sportlessen en tennisstages. Nu komen er nog dansstages bij. Het voornaamste doel is kinderen op een leuke manier aan het sporten krijgen, door de verschillende sporttakken die we aanbieden besloten we de naam van onze club allesomvattender te maken, Axa Sport Academy dekt de lading. 

Axa sport academy heeft een stevige reputatie opgebouwd dankzij een team van ervaren, gediplomeerde trainers die op hoog niveau actief zijn in hun sportbranche. 

MAAK JE KEUZE EN
SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE COOLE
KAMPEN OF TRAININGEN
AXA SPORT ACADEMY, ALTIJD IN BEWEGING.
Onze sponsors:
Met medewerking van Stad Brugge en Sport Vlaanderen Brugge:
Brugge
Sportvlaanderen