Free style voetbalstages

Tijdens de paas- en zomervakantie organiseert Axa Sport academy free style voetbalstages in Sport Vlaanderen Brugge. Leer toffe skills van onze topcoaches.

jongens
& meisjes
12 > 16
jaar

Indoor krokusstage

Tijdens de krokusvakantie organiseert Axa Sport academy een tweedaagse voetbalstage. Beginnende spelers en gevorderde voetballers krijgen techniektraining op maat.

jongens
& meisjes
5 > 12
jaar

Visietrainingen voor veldspelers

Visietrainingen om competitiespelers de nodige wedstrijdvaardigheden bij te brengen. We zetten in op bewegen, tactisch trainen en cogi-training.

jongens
& meisjes
11 > 12
jaar

Voetbalschool herfststage

Tijdens de herfstvakantie organiseren we een voetbalkamp waar voetbalfun en techniek primeren. Dit jaar is er keuze tussen 2 of 4 dagen deelnemen!

jongens
& meisjes
5 > 12
jaar

Voetbaltrainingen tijdens het seizoen

Tijdens het schooljaar organiseren we voetbaltrainingen in de zaal, de beginnende en gevorderde voetballer wordt er beter van.

jongens
& meisjes
5 > 11
jaar

Voetbalkampen pasen en zomer

Voetbalstages tijdens de paas- en zomervakantie voor kinderen (j/m) van 5 t.e.m. 12 jaar. We trainen op verschillende locaties.

jongens
& meisjes
5 > 12
jaar

Indoor kerststages

Tijdens de kerstvakantie staan er 2 indoorstages op het programma voor kinderen (j/m) van 5 jaar t.e.m. 12 jaar. Deze 3-daagse stages gaan door in Sport Vlaanderen Brugge en de Koude Keuken Brugge.

jongens
& meisjes
5 > 12
jaar

Keeperstage

Doelmannen van U8 tot en met U14 worden op een leuke manier de technieken van het keeperen aangeleerd. De keeperstage gaat door in Sport Vlaanderen Brugge.

jongens
& meisjes
7 > 13
jaar

Optimalisatietrainingen veldspelers en keepers

Het doel van de optimalisatietrainingen is voetballers en keepers specifieke technieken bij te brengen, die van nut zijn in wedstrijden.

jongens
& meisjes
7 > 12
jaar
MAAK JE KEUZE EN
SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE COOLE
KAMPEN OF TRAININGEN
AXA SPORT ACADEMY, ALTIJD IN BEWEGING.
Onze sponsors:
Met medewerking van Stad Brugge en Sport Vlaanderen Brugge:
Brugge
Sportvlaanderen